€ 285.000,- k.k.

Burgemeester Waldastraat 14

Nes

Omschrijving

Welkom op het prachtige Ameland, waar charme, rust en eilandschoon samenkomen! Dit vrijstaande rijksmonument aan de Burgemeester Waldastraat 14 in het idyllische Nes is een ware schat, een voormalig commandeurshuisje dat doordrenkt is van geschiedenis en karakter.

LET OP: om op Ameland permanent te kunnen wonen is een huisvestingsvergunning nodig, voor meer informatie ga naar de website van de gemeente Ameland (https://www.ameland.nl/huisvestingsvergunning)

Bij binnenkomst word je meteen betoverd door de authentieke sfeer van dit bijzondere huis. Met 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond in een sfeervolle opkamer, biedt deze woning voldoende ruimte voor een comfortabel eilandleven. De compacte kelder, de hal met originele plavuizen en een karakteristieke schouw in de woonkamer, voegt nog meer karakter toe aan de woning.

Dit huis is niet alleen een lust voor het oog, maar ook goed onderhouden en voorzien van dakisolatie en monumenten glas, waardoor je kunt genieten van het comfort van modern wonen zonder afbreuk te doen aan de historische charme.
Buiten vind je een oase van rust en sereniteit. De ruime tuin biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van het eilandse leven. En met een houten schuur voor fietsen en tuinspullen heb je altijd genoeg ruimte om al je spullen op te bergen.

De ligging van deze woning aan een rustige weg in het centrum van Nes is werkelijk uniek. Hier kun je genieten van de rust en stilte van het eiland, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Nes biedt een scala aan winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden, allemaal op loopafstand van je voordeur.

Bovendien is Ameland uitstekend bereikbaar, met regelmatige veerverbindingen van en naar het vasteland. Dit maakt het gemakkelijk om het eiland te verkennen en te genieten van alles wat het te bieden heeft, van prachtige stranden en duinen tot schilderachtige dorpjes en natuurlijke schoonheid.

Kortom, dit bijzondere huis aan de Burgemeester Waldastraat 14 in Nes, Ameland is niet alleen een plek om te wonen, maar een manier van leven. Een unieke kans om te genieten van de charme en schoonheid van het eiland, omringd door de rust en sereniteit van de natuur. Plan snel een bezichtiging en ontdek zelf de magie van wonen op Ameland!

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Nes
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
185m2 / 61m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1671
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in centrum
Vraagprijs
€ 285.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie en grotendeels dubbelglas

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Zijtuin van 10 bij 7,5 meter gelegen op zuidwest
Tuin(en)
Voortuin en zijtuin
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal