Drachtsterweg 28a

Opende

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Aan de zuidzijde van Opende realiseert Toeck ontwikkelaars, aan de Drachtsterweg, vier vrijstaande woningen met een royale tuin op het westen en een vrij en uniek uitzicht aan de voor- of achterzijde. Hiervan is nog één beschikbaar (bouwnummer 4).

Een opvallend kenmerk van deze luxe woningen aan de Drachtsterweg is dat ze allemaal verschillend zijn maar dat ze elk op zich een royale uitstraling hebben. Ze danken die uitstraling onder meer aan de steile kap, de grote dak overstekken en luxe materialen zoals keramische dakpannen, mooie bakstenen en onderhoudsarme luxe kunststof kozijnen. Niet alleen in vorm maar ook in kleur zijn de woningen verschillend. Met een scala aan opties kan je jouw woning naar eigen inzicht nog verder uniek maken. Toch vormen deze woningen met z’n vieren een evenwichtige eenheid. Met de unieke ligging aan de dierenweide aan de voorzijde en weiland aan de achterzijde vormen de woningen straks een blikvanger aan de Drachtsterweg.

Met een ruime keuze aan opties is deze woning af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. De woning voldoet aan de nieuwste kwaliteitseisen conform BENG. De toepassing van een warmtepomp, mechanische ventilatie, zonnepanelen en vloerverwarming én -topkoeling op zowel de begane grond als op de verdieping geeft de woning extra wooncomfort!

Indeling basiswoning: entree met met trapopgang, L-vormige woon-/eetkamer, open keuken, bijkeuken met ruimte voor toilet en wasmachineaansluiting.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, ruimte voor de badkamer.
Tweede verdieping: zolderruimte.

Opende ligt in het prachtige coulisselandschap van de Groningse gemeente Westerkwartier. Het dorp telt ongeveer 3000 inwoners, heeft een eigen supermarkt, basisschool en verscheidene sportverenigingen. Opende grenst aan het dorp Surhuisterveen waar je diverse kledingwinkels, restaurants, woonwinkels en bouwmarkten vindt. Zo heb je alle voorzieningen op steenworpafstand. Om te genieten van de natuur stap je op de fiets en ben je binnen enkele minuten in het bos, bij een grote zwemvijver of op een uniek blote voetenpad. Opende ligt op vijf kilometer afstand van de snelweg A7. Zo rijd je binnen een half uur naar Groningen, Leeuwarden of Heerenveen.

Met het unieke uitzicht vanuit huis, de basisvoorzieningen vlakbij en de natuur op fietsafstand, woon je in Opende goed.

Bouwnummer 4 heeft een kaveloppervlakte van 713 m².

De koopsom van € 499.950,00 v.o.n is een vaste prijs.

Veelal kun je de bestaande (lage) rentecondities van een eventuele bestaande hypotheek meenemen naar een nieuwe situatie. Dit scheelt je ook al snel € 400,- tot € 500,- netto per maand ten opzichte van de huidige dagrente. Dit is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Opende
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
713m2 / 121m2
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Ligging
In woonwijk

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en zonnepanelen
Zolder
Ja

Energie

Verwarming
Vloerverwarming geheel en warmtepomp
Energielabel
A+++
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Achtertuin van 24 bij 16 meter gelegen op west
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin, zijtuin en tuin rondom
Kwaliteit
Aan te leggen
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal