Uw makelaar op Ameland

De Amelandspecialist

Ieder kantoor heeft zo zijn specialisme. Voor ons is dat naast woningen buitenaf, het aan- en verkopen van prachtige (recreatie)woningen op Ameland. Wij noemen dit eiland ook wel liefkozend ‘de Waddendiamant’ en zijn al sinds de oprichting van het kantoor in 1990 actief op Ameland, dat een geheel eigen woningmarkt kent. Het verkopen, taxeren en aankopen van woningen en bedrijfspanden op Ameland hebben wij ons in de afgelopen 30 jaar helemaal eigen gemaakt.

Bekijk ons aanbod op Ameland

Uw verkoopmakelaar op Ameland

Uw woning verkopen op Ameland? Dan wilt u dat doen met een makelaar die deze unieke woningmarkt kent. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, maken we graag eens kennis met u. Tijdens een bezoek aan uw (recreatie)woning bekijken wij uw woning eens goed om zo een realistisch verkoopplan op te stellen. Wij adviseren u over de vraagprijs en geven direct aan wat de marktwaarde van uw woning is. Dit is natuurlijk de uitgelezen kans voor u om ons het hemd van het lijf te vragen.

verkoopmakelaar Ameland

Een woning kopen op Ameland

Voordat u besluit een woning te kopen op Ameland, is het goed om kennis te nemen van de verschillende regels die gelden op dit Waddeneiland. Zo is er in het geval van permanente bewoning bijvoorbeeld sprake van een huisvestingsverordening. Als aankoopmakelaar op Ameland vertellen Edward en Pieter u alles over de geldende regels voor permanente en recreatiewoningen op Ameland. Zo gaat u goed voorbereid starten aan uw zoektocht naar een woning op dit prachtige Waddeneiland.

Benieuwd naar ons woningaanbod op Ameland? Naast ons online woningaanbod, kunt u ook onze vitrine in Hollum bij de VVV bezoeken.

Van der Velde & Hoen vitrine Ameland

Thuis op Ameland

Heeft u een leuke woning gezien op Ameland, dan is de kans groot dat u tijdens de bezichtiging onze collega Pieter de Boer treft. Pieter is een rasechte Amelander en als gecertificeerd assistent-makelaar aan ons kantoor verbonden. Pieter woont in Hollum, waar hij samen met zijn vrouw eigenaar is van ‘De Markthal’.

Ons team op Ameland wordt compleet gemaakt door Edward Kuperus. Edward is zeer regelmatig op het eiland aanwezig voor het aan– en verkopen van woningen en het taxeren van (bedrijfsmatig) vastgoed.

Meer weten over onze Ameland makelaars? Ontdek alles over Van der Velde & Hoen op Ameland op www.amelandmakelaar.nl.

Naar www.amelandmakelaar.nl

Onze makelaars op Ameland

De markt op Ameland is heel specifiek. Meer weten?

Neem contact op

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal