Uw Makelaar op Ameland

De Amelandspecialist

Ieder kantoor heeft zo zijn specialisme. Voor ons is dat Ameland, ook wel liefkozend ‘de Waddendiamant’ genoemd. Al sinds de oprichting van het kantoor in 1990 zijn onze makelaars actief op Ameland, dat een geheel eigen woningmarkt kent. Zo is er bijvoorbeeld, in geval van permanente bewoning, sprake van een huisvestingsverordening.
Het verkopen, taxeren en aankopen van woningen en bedrijfspanden op Ameland hebben wij ons in de afgelopen 25 jaar helemaal eigen gemaakt.

 

Thuis op Ameland

Heeft u een leuke woning gezien op Ameland, dan is de kans groot dat u tijdens de bezichtiging onze collega Pieter de Boer treft. Pieter is een rasechte Amelander en als gecertificeerd assistent-makelaar aan ons kantoor verbonden. Pieter woont in Hollum, waar hij samen met zijn vrouw eigenaar is van ‘De Markthal’.

Ons team op Ameland wordt compleet gemaakt door Edward Kuperus. Edward is zeer regelmatig op het eiland aanwezig voor het aan – en verkopen van woningen en het taxeren van (bedrijfsmatig) vastgoed.

Benieuwd naar ons aanbod op Ameland? Klik hier! Of kijk in één van onze vitrines. Deze vindt u in het centrum van Nes bij de Rabobank (tegenover Van Heeckeren Hotel Ameland) of in Hollum bij de VVV.

De markt op Ameland is heel specifiek. Meer weten?

Neem contact op

Funda
Verkoop 8,8
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal