Uw makelaar in het buitengebied

Woonboerderij Boelenslaan Van der Velde & Hoen makelaardij

Ieder makelaarskantoor heeft zo zijn specialisme. Wij prijzen ons gelukkig met niet één, maar twee specialismes onder ons dak. Naast Ameland is dat voor ons kantoor de aan- en verkoop van (prachtige) plekken ‘buitenuit’. Woonboerderijen, (recreatie)woningen midden in de natuur en woningen op of aan het water. Wij kennen de mooiste plekken in ons werkgebied, dat onder andere bestaat uit de gemeenten Westerkwartier en Achtkarspelen.

Het unieke aan buitenuit wonen

Dat het (ver)kopen van een prachtige plek ‘buitenuit’ iets anders is dan een woonhuis middenin een dorp of een appartement in de stad spreekt voor zich. Onderhoud van (schouw)sloten, ruilverkavelingen, bestemmingsplanwijzigingen, erfdienstbaarheden of een paddock paradise komen nu eenmaal niet voor in de bebouwde kom. En dan is het prettig om een makelaar te hebben die (soms letterlijk) weet hoe de hazen lopen en u kan behoeden voor de valkuilen die het wonen in het buitengebied met zich mee kan brengen. U wilt toch ook niet pas na de aankoop van uw woonboerderij erachter komen dat de buurman iedere dag met zijn trekker langs uw woning mag rijden?

Expertise in wonen in het buitengebied

Uw woning buitenuit verkopen?

Als u uw woning in het buitengebied wilt verkopen, wilt u ervoor zorgen dat uw woning er tip-top uitziet voor de verkoop. Wij hebben alle expertise in huis om te zorgen voor een optimale woningpresentatie van uw woonboerderij of woning middenin de natuur. Denk bijvoorbeeld aan drones die uw perceel, de woning en de omgeving prachtig in beeld brengen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en stemmen van te voren duidelijk met u af wat wij voor u gaan doen. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw verkoopmakelaar buitenuit

Verkoopmakelaar in het buitengebied

Onze verkoopervaring in het buitengebied

Benieuwd geworden naar de ervaringen van eerdere opdrachtgevers? Lees hier alles over de verkoop van een prachtige woning aan het een prachtige woning aan het Van Starkenborghkanaal, het ontstaan van een Wichterkwekerij, of het verhaal van Ilona en Sophie, die hun woonboerderij in Doezum verkochten om een prachtig avontuur te beginnen in Portugal.

Bekijk al onze verkoopervaringen

Verkoopervaringen in het buitengebied

Uw woning (ver)kopen in het buitengebied?

Wij ontzorgen voor u de aan- of verkoop en zetten hierbij de nieuwste technieken in om alles zo fraai en compleet mogelijk in beeld te brengen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of een waardebepaling van uw locatie? Neem gerust contact op om een vrijblijvende en kosteloze afspraak in te plannen met één van onze gespecialiseerde makelaars.

Maak een afspraak

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal