Ontdek onze verkoopervaringen

Van vervallen Chinees restaurant tot hotspot van de winkelstraat

Jarenlang was het een rotte kies in de winkelstraat van #Surhuisterveen. Nu mag het een hotspot van dezelfde straat worden genoemd! Het voormalige Chinees restaurant was al zo’n tien jaar gesloten toen Thijs Zwart het in 2021 kocht. En toen zat hij opeens met een gebouw in het centrum van Surhuisterveen. "Wat gaan we er nu mee doen?", vroeg hij aan onze makelaar Ronnie van der Veen. In eerste instantie dacht Thijs eraan om het in zijn geheel te verhuren. Maar toen kwam Ronnie met het idee om het pand te splitsen en het in delen te gaan verhuren. "Een geweldig idee waar ik zelf dus niet aan had gedacht.”

Lees deze verkoopervaring

Van vervallen Chinees restaurant tot hotspot van de winkelstraat

Wens om groter erf leidt tot verkoop pas verbouwde woning

Het huis in Harkema was na een verbouwing helemaal naar het zin, maar uiteindelijk bleek de tuin voor het gezin van Patrick Drost, zijn vrouw Geke Laanstra en hun drie kinderen te klein. Daarom besloten ze uit te kijken naar een nieuwe woning met meer grond. Nadat ze drie keer een bod hadden uitgebracht op een ander huis, maar de woning steeds niet hadden gekregen, besloten ze eerst hun eigen huis te verkopen en dan verder te zien. Dat pakte goed uit.

Lees deze verkoopervaring

Wens om groter erf leidt tot verkoop pas verbouwde woning

Vier zonen verkopen ouderlijk huis

Hun moeder overleed ruim vijf jaar geleden en toen hun vader dit voorjaar op 87-jarige leeftijd ook overleed, kwam het ouderlijk huis aan Blauwhuisterweg in Surhuisterveen leeg te staan. De vier zonen waren er al snel over uit dat ze het wilden verkopen. “Maar een huis verkopen doe je niet dagelijks”, vertelt Anne Vries, een van hen. Al snel kwamen ze bij Van der Velde & Hoen uit. En dat is ze goed bevallen.

Lees deze verkoopervaring

Vier zonen verkopen ouderlijk huis

Een professionele presentatie

Eerst probeerde hij zijn huis in Kollumerpomp zelf te verkopen. Uiteindelijk stond het negen maanden te koop. Belangstellenden waren er wel, maar kopers zaten daar niet tussen. Toen schakelde hij makelaar Van der Velde & Hoen in. Vervolgens was de woning binnen twee weken verkocht.

Lees het verhaal van Jilles

Jilles over zijn verkoopervaring met Van der Velde & Hoen

Van Doezum naar Portugal

Het klinkt als een klassiek verhaal uit het bekende tv-programma ‘Ik vertrek”. Ilona Bos en Sophie van der Goot verhuisden begin 2023 met hun hele hebben en houwen vanuit het Groningse Doezum naar Portugal. “Onze verhuizing vanuit Utrecht naar Groningen heeft heel goed uitgepakt, dus ook dit gaat goed komen.”

Lees het verhaal van Illona en Sophie

Illona en Sophie over hun verkoopervaring van Doezum naar Portugal

Exact na een kwart eeuw verhuizen

Op de dag af woonden Petra Tammenga en Geert Valkema een kwart eeuw in hun huis aan het Van Starkenborghkanaal in Noordhorn. “Op 18 augustus 1997 kregen we de sleutel van ons huis en exact 25 jaar later, op 18 augustus 2022, hebben we de sleutel overgedragen aan de nieuwe eigenaars”, vertelt Petra. Hun nieuwe woonplaats is Marum waar ze het huis van Geerts ouders hebben overgenomen.

Ontdek het verhaal van Petra en Geert

Een kwart eeuw wonen

De Wichterij

Achteraf hadden ze gewild dat ze nog wat beter naar hun makelaar hadden geluisterd. Want bij het verkoopklaar maken van hun woning moesten er nu toch wel heel veel dingen tegelijkertijd gebeuren. Maar uiteindelijk kregen ze het met hulp van Van der Velde & Hoen toch op tijd voor elkaar.

Lees het verhaal van Lotte en Hendrik Jan

De Wichterij
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal