Ontdek onze verkoopervaringen

Een professionele presentatie

Eerst probeerde hij zijn huis in Kollumerpomp zelf te verkopen. Uiteindelijk stond het negen maanden te koop. Belangstellenden waren er wel, maar kopers zaten daar niet tussen. Toen schakelde hij makelaar Van der Velde & Hoen in. Vervolgens was de woning binnen twee weken verkocht.

Lees het verhaal van Jilles

Jilles over zijn verkoopervaring met Van der Velde & Hoen

Van Doezum naar Portugal

Het klinkt als een klassiek verhaal uit het bekende tv-programma ‘Ik vertrek”. Ilona Bos en Sophie van der Goot verhuisden begin 2023 met hun hele hebben en houwen vanuit het Groningse Doezum naar Portugal. “Onze verhuizing vanuit Utrecht naar Groningen heeft heel goed uitgepakt, dus ook dit gaat goed komen.”

Lees het verhaal van Illona en Sophie

Illona en Sophie over hun verkoopervaring van Doezum naar Portugal

Exact na een kwart eeuw verhuizen

Op de dag af woonden Petra Tammenga en Geert Valkema een kwart eeuw in hun huis aan het Van Starkenborghkanaal in Noordhorn. “Op 18 augustus 1997 kregen we de sleutel van ons huis en exact 25 jaar later, op 18 augustus 2022, hebben we de sleutel overgedragen aan de nieuwe eigenaars”, vertelt Petra. Hun nieuwe woonplaats is Marum waar ze het huis van Geerts ouders hebben overgenomen.

Ontdek het verhaal van Petra en Geert

Een kwart eeuw wonen

De Wichterij

Achteraf hadden ze gewild dat ze nog wat beter naar hun makelaar hadden geluisterd. Want bij het verkoopklaar maken van hun woning moesten er nu toch wel heel veel dingen tegelijkertijd gebeuren. Maar uiteindelijk kregen ze het met hulp van Van der Velde & Hoen toch op tijd voor elkaar.

Lees het verhaal van Lotte en Hendrik Jan

De Wichterij
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
79 Google-reviews: 4,7/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal