Dreesdestraat 12

Roden

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Wat een overvloed aan ruimte. Wij heten u van harte welkom aan Dreesdestraat 12 te Roden. Deze royale twee-onder-een-kapwoning (Groothuis) biedt u onder meer vier slaapkamers met de mogelijkheid voor het realiseren van een vijfde slaapkamer, een riante woonkamer en keuken (samen 52 m²), keurige garage en tuin op het zuidwesten. Ook aan duurzaamheid is gedacht: het dak, de muren, de vloer zijn goed geïsoleerd en er is (ter overname) een elektrische laadpaal aanwezig. Daarnaast zorgen 13 zonnepanelen voor een aanzienlijke besparing op uw energierekening.

Indeling
De hal met toilet en meterkast biedt toegang tot de ruime woonkamer met openslaande deuren naar de groene tuin. De fraaie houten parketvloer is recent onderhouden. De keuken is na een renovatie in 2014 vergroot en beschikt over alle benodigde apparatuur. De inductiekookplaat, combimagnetron, quooker en vaatwasser zijn vanaf 2017 geplaatst. Door het uitbreiden van de keuken destijds is er bergruimte in overvloed. De praktische bijkeuken biedt plaats aan het witgoed en toegang tot het terras. De naastgelegen garage biedt met 21 m² meer dan voldoende bergruimte voor fietsen, gereedschap en overige spullen.
Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers (11 m², 16 m² en 17 m²) waarvan op dit moment één in gebruik is als kantoor en tv-kamer. Thuiswerken is daarom geen enkel probleem mede dankzij de aanwezige glasvezelaansluiting. De badkamer beschikt over een ligbad, douchehoek, dubbele wastafel en grote spiegelkast. Een vaste trap voert naar de tweede verdieping met een ruime overloop en een grote vierde slaapkamer. Na het plaatsen van een dakraam is eenvoudig een vijfde slaapkamer te realiseren van de overloop.

De besloten groene tuin op het zuidwesten beschikt over twee terrassen waar het tot laat in de avond heerlijk vertoeven is. Een houten tuinschuur biedt een aanvulling op de bergruimte in de garage. Op de diepe oprit kunt zonder problemen meerdere auto’s kwijt. Het uitgebreide voorzieningenniveau in het centrum van Roden is op loopafstand met een afstand van slechts 1,2 km eenvoudig bereikbaar en biedt een groot scala aan winkels en supermarkten in een recentelijk heringericht centrum met op de brink een theater/bioscoop. Binnen een straal van 500 meter van de woning is een basisschool, sportschool, zorgcentrum, diverse sportverenigingen en meerdere kinderopvanglocaties te vinden. En voor een boswandeling heb je zelfs keus in de nabijheid van de woning.

Benieuwd geworden wat deze riante woning u te bieden heeft? Wij plannen graag een afspraak voor een bezichtiging met u in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Roden
Type object
Eengezinswoning, Twee onder een kapwoning
Perceel- / woonoppervlakte
315m2 / 154m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Zonnecollectoren en glasvezel kabel
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Garagevoorzieningen
Elektra
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 11 bij 11 meter gelegen op west
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Kwaliteit
Normaal
..... Edward Kuperus

Meer weten?

Vraag het aan ..... Edward Kuperus

Registermakelaar, taxateur wonen en bedrijfsmatig vastgoed en WOZ-taxateur

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal