Blauwhuisterweg 7

Surhuisterveen

Dit object is momenteel verkocht onder voorbehoud.

Omschrijving

Welkom aan de Blauwhuisterweg 7 in Surhuisterveen. Een zeer fraaie plek aan de rand van Surhuisterveen. Het riante perceel van maar liefst 1.320 m² vloeit bijna naadloos over in de achtergelegen landerijen waardoor een prachtig uitzicht in alle seizoenen is gegarandeerd. Met de uitgebreide voorzieningen in het centrum van Surhuisterveen op loopafstand biedt deze plek echt het beste van twee werelden.

Indeling
de hal biedt toegang tot de gezellige eetkamer met een weids uitzicht over de tuin en de landerijen erachter, de aangrenzende keuken is na het vernieuwen van de meterkast recent voorzien van een inductiekookplaat en heeft een open verbinding met de knusse woonkamer aan de voorzijde van de woning. Via de woonkamer is eveneens de hal bereikbaar waar ook de trap naar de eerste verdieping aanwezig is. Op de eerste verdieping bevinden zich twee keurige slaapkamers, ieder met een eigen toegang tot een zolderberging. Via de bijkeuken zijn het toilet en de badkamer bereikbaar. De badkamer beschikt over een douchehoek en aansluitingen voor het witgoed. De CV-ketel is in 2020 in de bijkeuken geplaatst en kan moeiteloos nog jaren mee.

De vrijstaande houten garage biedt met 28 m² meer dan voldoende bergruimte voor gereedschap en tuinmeubilair. Naast de garage is, net als achter de woning, een knus terras gerealiseerd waar dankzij de ligging op het zuiden het tot laat in de avond heerlijk vertoeven is.

Hoewel deze woning een goede basis biedt om geheel naar eigen smaak verder te moderniseren, zijn er ook impressies aanwezig die een beeld geven van de mogelijkheden om de woning uit te bouwen en zo extra leefruimte op de begane grond te creëren. Hierbij vormden licht, ruimte en het uitzicht over de tuin en weilanden de basis voor het uiteindelijke ontwerp. In deze presentatie vindt u ter eerste indruk al enkele van deze impressies. Tijdens een bezichtiging is de complete tekening ter inzage beschikbaar.

Wordt u ook zo enthousiast van deze fantastische plek en de mogelijkheden die het biedt? Wij leiden u graag rond aan de Blauwhuisterweg 7. U bent van harte welkom.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
1320m2 / 85m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Vrij uitzicht

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wasmachineaansluiting
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Ja

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
F
Isolatie
Dakisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Vrijstaand hout
Garagevoorzieningen
Elektra
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal