€ 2.050,- p.m.

De Kolk 4

Surhuisterveen

Helaas, dit object is verhuurd.

Omschrijving

Horecaondernemer en op zoek naar een startklare locatie? In het bruisende centrum van Surhuisterveen bieden wij dit volledig ingerichte restaurant te huur aan. Het restaurant beschikt over 50 zitplaatsen met een terras aan de voorzijde. De verhuurbare oppervlakte bedraagt ± 173 m².

Het pand wordt inclusief de complete inventaris verhuurd. De inventaris bestaat onder andere uit een volledige keuken met spoelkeuken, fornuis, oven, koelcel, tafels en stoelen, kasten, koelvitrines, diepvries, kassa. De inventaris dient volledig overgenomen te worden. Dit kan doormiddel van huurkoop of volledige overname bij de start van de huur.

Het naastgelegen Torenplein is de belangrijkste (gratis) parkeer locatie voor het centrum.

Indeling: restaurant, keuken, koelcel, magazijn, toiletgroep.
Verdieping: magazijnruimte.

De Kolk 4 heeft als bestemming centrumdoeleinden.

Surhuisterveen is het dynamisch hart van de Noordelijke Fryske Wâlden en ligt centraal in de drie noordelijke provincies. Surhuisterveen beschikt over een bruisend winkelcentrum met maar liefst twintig modezaken, heeft een belangrijke regionale functie en een verzorgingsgebied van ca. 40.000 inwoners. Surhuisterveen kent een zeer uitgebreid voorzieningenniveau en diverse bezienswaardigheden. HEMA, Intertoys, Blokker, Albert Heijn, Jumbo, LIDL, Aldi, Bakker Bart, Action en vele anderen hebben inmiddels hun weg naar Surhuisterveen gevonden. Door het grote aanbod winkels wordt Surhuisterveen vaak bezocht als ‘dagje uit’ waarbij winkelen gecombineerd wordt met een lunch of diner.

De snelweg A7 bevindt zich op nog geen vijf autominuten afstand, waarmee Drachten, Groningen en Heerenveen onder handbereik liggen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die deze fraaie locatie u biedt? Wij plannen graag een bezichtigingen met u in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 2.050,- p.m.
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
173 m2
Verkoopvloeroppervlakte
90 m2

Indeling

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig

Energie

Omgeving

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m, NsStation op 5000 m of meer, Busknooppunt op minder dan 500 m, Bushalt op minder dan 500 m

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal