€ 75,- per m2 p.j.

Torenplein 29

Surhuisterveen

Omschrijving

Als ondernemer op zoek naar kantoorruimte in een bruisende en innovatie omgeving? Kom dan eens kijken in Surhuisterveen. Deze representatieve kantoorruimte maakt onderdeel uit van “Dalstrahiem”. Een uiterst verzorgd appartementencomplex met commerciële ruimte op de begane grond en eerste verdieping.

De kantoorruimte is gesitueerd op de eerste verdieping van het gebouw en meet 166 m² aan verhuurbare oppervlakte. Door de vrije indeelbaarheid is de kantoorruimte voor zeer veel doeleinden aan te wenden. Naast het gebruik als kantoorruimte, is het geheel ook zeer geschikt voor de realisatie van bijvoorbeeld een praktijk- of fitnessruimte.

Surhuisterveen kenmerkt zich door een hoge mate van ondernemerschap, wat u terug ziet aan de hoge concentratie middenstand in en rondom het centrum. De Kolk (aan de voorzijde van Dalstrahiem) geldt als de belangrijkste winkelstraat van Surhuisterveen en heeft een verzorgingsgebied tot ver buiten de dorpsgrenzen. HEMA, Blokker, Intertoys, Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en Bakker Bart hebben inmiddels hun weg naar Surhuisterveen gevonden.

Goede bereikbaarheid van Surhuisterveen in het algemeen, en Dalstrahiem in het bijzonder, is gewaarborgd. Uitgebreide parkeervoorzieningen op steenworp afstand én uitstekende verbindingen met openbaar vervoer zorgen ervoor dat uw medewerkers en klanten geen problemen hebben u te bereiken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, of de kantoorruimte eens bekijken, neem dan contact op met ons kantoor in Surhuisterveen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Perceel- / woonoppervlakte
m2 / m2
Bouwvorm
N.v.t
Bouwjaar
N.v.t
Onderhoud (binnen)
N.v.t
Onderhoud (buiten)
N.v.t
Ligging
Prijs
€ 75,- per m2 p.j.

Indeling

Aantal kamers
kamers ( slaapkamers)
Aantal woonlagen
woonlagen
Zolder
Nee

Energie

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Geen tuin
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Stuur e-mail

Funda
Verkoop 8,8
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal