€ 89,- per m2 p.j.

Torenplein 31

Surhuisterveen

Omschrijving

Als ondernemer op zoek naar kantoorruimte in een bruisende en innovatie omgeving? Kom dan eens kijken in Surhuisterveen. Deze representatieve kantoorruimte maakt onderdeel uit van “Dalstrahiem”. Een uiterst verzorgd appartementencomplex met commerciële ruimte op de begane grond en eerste verdieping.

De kantoorruimte is gesitueerd op de eerste verdieping van het gebouw en meet 205 m² aan verhuurbare oppervlakte. Door de vrije indeelbaarheid is de kantoorruimte voor zeer veel doeleinden aan te wenden. Naast het gebruik als kantoorruimte, is het geheel ook zeer geschikt voor de realisatie van bijvoorbeeld een praktijk- of fitnessruimte.

Surhuisterveen kenmerkt zich door een hoge mate van ondernemerschap, wat u terug ziet aan de hoge concentratie middenstand in en rondom het centrum. De Kolk (aan de voorzijde van Dalstrahiem) geldt als de belangrijkste winkelstraat van Surhuisterveen en heeft een verzorgingsgebied tot ver buiten de dorpsgrenzen.

Goede bereikbaarheid van Surhuisterveen in het algemeen, en Dalstrahiem in het bijzonder, is gewaarborgd. Uitgebreide parkeervoorzieningen op steenworp afstand én uitstekende verbindingen met openbaar vervoer zorgen ervoor dat uw medewerkers en klanten geen problemen hebben u te bereiken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, of de kantoorruimte eens bekijken, neem dan contact op met ons kantoor in Surhuisterveen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De huurprijs bedraagt € 89,- per m² per jaar.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 89,- per m2 p.j.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
205 m2

Indeling

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig

Energie

Omgeving

Ligging
Bereikbaarheid
Funda
Verkoop 8,8
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
62 Google-reviews: 4,7/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal