Pusterwei 11

Surhuizum

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Dit is echt een pand voor de paardenliefhebber: een woonboerderij met veel sfeer, een inpandige schuur met twee paardenboxen gelegen op een groot perceel van 20.800 m². En met een vrijstaande paardenstal en een openfront stal is het echt een droomplek voor de liefhebbers van paarden! Deze voormalige boerderij staat op een mooie plek op een ruim perceel met een gunstige ligging ten opzichte van de A7. Hier vindt u echt ruimte en rust. De woning is bovendien levensloopbestendig: op de begane grond bevinden zich zowel een royale slaapkamer als een badkamer.
De indeling van het huis is praktisch en comfortabel, met veel ruimte in de keuken en woonkamer, en de levensloopbestendigheid met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. En dan de buitenruimte! Met diverse terrassen rondom lijkt het perfect om te genieten van de natuurlijke schoonheid en rust van het platteland.

Indeling
Via de ruime hal komt u in de woonkeuken. Met de 18 m² die de woonkeuken meet, is daar alle ruimte voor een grote eethoek. De fraaie keuken is voorzien van een 5-pits kookplaat, brede afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.
In de woonkamer (± 30 m²) heeft u aan drie kanten uitzicht op de tuin. Met het stijlvolle balkenplafond, de mooie houten vloer en de houtkachel heeft deze kamer veel sfeer. De openslaande deuren nodigen uit om op het terras elk moment van de dag te genieten van het buitenleven.
Vanuit de hal is de slaapkamer op de begane grond te bereiken. De slaapkamer is met 18 m² ruim en beschikt over een wastafelmeubel. Aan de overkant van de hal ligt een badkamer, uitgerust met een wastafel en een inloopdouche. Hier vindt u ook de witgoedaansluitingen. Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede, zeer royale slaapkamer.

Vanuit de hal heeft u daarnaast toegang tot de inpandige schuurruimte met o.a. 2 paardenboxen. Op het terrein vindt u in de bijgebouwen nog 6 paardenboxen en diverse stallen. Daarachter ligt het grootste deel van de bij deze woonboerderij horende graslanden. U kunt de volledige percelen (20.800 m²) kopen, maar er is ook de mogelijkheid alleen een deel daarvan te kopen. De percelen weiland zijn nog verpacht t/m 31/12/2024.

Dit pand heeft rondom alle ruimte. Op het terrein is dan ook ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s.

Pûsterwei 11 Surhuizum ligt buiten de bebouwde kom van Surhuizum in het landelijk gebied. Er rust een agrarische bestemming op het pand.
In en rondom Surhuizum zijn diverse onverharde wandelpaden te vinden. Voor recreatieve fietsers is het een eldorado. Diverse natuur- en recreatiegebieden in de buurt zijn gemakkelijk bereikbaar. Zo zijn de bossen van Bakkeveen en Beetsterzwaag vlakbij. Ook is het natuur- en vaargebied De Alde Feanen bij Earnewâld niet ver weg.

Surhuizum heeft een levendig verenigingsleven. Daarnaast ligt Surhuisterveen in de buurt met een uitgebreid aanbod aan voorzieningen, zoals winkels, horeca, scholen en sportfaciliteiten. Vanuit Buitenpost is er een snelle spoorverbinding met Leeuwarden en Groningen. Vanuit Surhuizum zijn Groningen en Drachten goed bereikbaar via de autosnelweg A7.

Nieuwsgierig naar wat deze woonboerderij op deze prachtige plek u aan rust en ruimte te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in voor een bezichtiging van Pûsterwei 11 in Surhuizum.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuizum
Type object
Woonboerderij, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
20800m2 / 113m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en buiten bebouwde kom

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Wastafelmeubel en inloopdouche
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
E
Isolatie
Muurisolatie, vloerisolatie en gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Achtertuin van 80 bij 50 meter gelegen op noordwest
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin, zijtuin en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal