Wie zijn wij

Welkom bij Van der Velde & Hoen makelaardij

Wij stellen ons graag aan u voor. Anders dan onze naam doet vermoeden, werken op ons kantoor geen makelaars met de namen Van der Velde of Hoen. De buitendienst bestaat namelijk uit Edward Kuperus (gecertificeerd makelaar), Ronnie van der Veen (gecertificeerd makelaar), Chris Jan Pera (kandidaat-makelaar) en Pieter de Boer (assistent-makelaar).

De commerciële binnendienst bestaat uit Anja Wiegersma en Jolanda Tempel.

Kiest u voor ons als uw makelaar, dan weet u zich verzekerd van meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij.  Wij kiezen in er in onze dienstverlening voor om u te ondersteunen vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot na de eigendomsoverdracht van uw woning.

Werkgebied

In grote lijnen vindt u ons in het gebied tussen Leeuwarden en Groningen en tussen Dokkum en Drachten. En op Ameland natuurlijk! Of het nu gaat om een woning op het platteland, een appartement of een recreatiewoning. Dankzij onze klantgerichte houding geven wij al uw wensen op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Wij werken nauw samen met verschillende specialisten op het gebied van woningpresentaties. Hierdoor bieden wij een breed scala aan diensten aan. Van professionele brochures, tot 3D-plattegronden en prachtige fotoreportages.

U kunt altijd rekenen op onze gedegen kennis, jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk.

Blijft u graag op de hoogte?

Ontvang onze nieuwsbrief

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal