Wie zijn wij

Welkom bij Van der Velde & Hoen makelaardij

Wij stellen ons graag aan u voor. Anders dan onze naam doet vermoeden, werken op ons kantoor geen makelaars met de namen Van der Velde of Hoen. Wie wel bij ons werken zijn vier gecertifieerde makelaars; Edward Kuperus, Ronnie van der Veen, Chris Jan Pera en Pieter de Boer.

De commerciële binnendienst bestaat uit Stefanie Bleeker, Mirjam Laanstra, Jolanda Tempel en Anja Wiegersma.

Kiest u voor ons als uw makelaar, dan weet u zich verzekerd van meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij.  Wij kiezen in er in onze dienstverlening voor om u te ondersteunen vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot na de eigendomsoverdracht van uw woning.

In grote lijnen vindt u ons in het gebied tussen Leeuwarden en Groningen en tussen Dokkum en Drachten. En op Ameland natuurlijk! Of het nu gaat om een woning op het platteland, een appartement of een recreatiewoning. Dankzij onze klantgerichte houding geven wij al uw wensen op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Wij werken nauw samen met verschillende specialisten op het gebied van woningpresentaties. Hierdoor bieden wij een breed scala aan diensten aan. Van professionele brochures, tot 3D-plattegronden en prachtige fotoreportages.

U kunt altijd rekenen op onze gedegen kennis, jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk.

Funda
Verkoop 8,8
Aankoop 8,7
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal