Wie zijn wij

Welkom bij Van der Velde & Hoen makelaardij

Wij stellen ons graag aan u voor. Anders dan onze naam doet vermoeden, werken op ons kantoor  geen makelaars met de namen Van der Velde en Hoen. Wie wel bij ons werken zijn vier gecertifieerde makelaars Edward Kuperus, Ronnie van der Veen, Chris Jan Pera en Pieter de Boer.
De commerciële binnendienst bestaat uit Stefanie Bleeker, Mirjam Laanstra, Jolanda Tempel en Anja Wiegersma. 

Kiest u voor ons als uw makelaar, dan weet u zich verzekerd van meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij.  Wij kiezen in er in onze dienstverlening voor om u te ondersteunen vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot na de eigendomsoverdracht van uw woning.

In grote lijnen vindt u ons in het gebied tussen Leeuwarden en Groningen en tussen Dokkum en Drachten. En op Ameland natuurlijk! Of het nu gaat om een woning op het platteland, een appartement of een recreatiewoning. Dankzij onze klantgerichte houding geven wij al uw wensen op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Wij werken nauw samen met verschillende specialisten op het gebied van woningpresentaties. Hierdoor bieden wij een breed scala aan diensten aan. Van professionele brochures, tot 3D-plattegronden en prachtige fotoreportages.
U kunt altijd rekenen op onze gedegen kennis, jarenlange ervaring en ons uitgebreid netwerk.

U vindt ons kantoor in Surhuisterveen aan de Taeke Schuilengalaan 1 te Surhuisterveen en ons kantoor in Grootegast aan de Hoofdstraat 107A. Loop gerust eens bij ons binnen.

U kunt ook bellen voor een afspraak voor ons kantoor in Surhuisterveen 0512-361474, voor ons kantoor in Grootegast 0594-580055 en voor Ameland 0519-749010 of mailen naar info@vandervelde-hoen.nl