Onze medewerkers

Edward Kuperus

Ik ben in 1971 geboren in Leek, ben getrouwd met Harmke en heb 2 dochters: Kirsten en Noa. Na de basisschool heb ik Atheneum gedaan. In mijn tienerjaren was een oom van mij makelaar in de stad Groningen en als hij langs kwam hing ik aan zijn lippen. ‘Dat wil ik later ook’ heb ik toen vaak gedacht. De keuze om HEAO met afstudeerrichting makelaardij te gaan volgen was daarom niet moeilijk. De stage heb ik in 1995 bij Van der Velde & Hoen gevolgd en na afloop van de stage bood Wander Hoen mij een baan aan. Sindsdien ben ik dus werkzaam in de makelaardij. Eerst in loondienst en sinds 1998 als medevennoot.

Lees verder

Edward Kuperus

Ronnie van der Veen

Samen met Edward Kuperus ben ik eigenaar van Van der Velde & Hoen makelaardij. 

Sinds 2005 wonen we in Opende. 

Nadat ik de opleiding HEAO-commerciele economie had afgerond ben ik in 1995 de makelaardij ingerold. Dit was geen verkeerde keuze. Inmiddels ben ik al 20 jaar verbonden aan ons kantoor, eerst als werknemer en sinds 1998 als mede-eigenaar. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het in verkoop nemen, het taxeren en verkopen van woningen en bedrijfspanden. 

Lees verder

Ronnie van der Veen

Chris Jan Pera

Ik ben Chris Jan Pera, kandidaat-makelaar bij Van der Velde & Hoen makelaardij. Mijn eerste kennismaking met de makelaardij en Van der Velde & Hoen was in 2007, toen ik vanuit mijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen aan mijn oriënterende stage begon. En dat smaakte naar meer. Na de drie maanden durende stage ben ik aangebleven en heb ik als bijbaan naast mijn studie veel ervaring opgedaan op kantoor.

Lees verder

Chris Jan Pera

Pieter de Boer

Mijn naam is Pieter de Boer en ik ben geboren en getogen op Ameland. Met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in Hollum

Na het behalen van het vakdiploma Makelaar ben ik sinds 2010 werkzaam voor Van der Velde en Hoen Ameland, deze werkzaamheden combineer ik met mijn ondernemerschap op het eiland.

Als Amelander ben ik uiteraard nauw betrokken bij alles wat er speelt op en om het eiland!

Lees verder

Pieter de Boer

Anja Wiegersma

Sinds 1 april 2016 ben ik  werkzaam bij Van der Velde & Hoen makelaardij als commercieel binnendienstmedewerker. Tevens ben ik het eerste aanspreekpunt voor zowel de binnendienstmedewerkers als de makelaars.

Na mijn opleiding aan de HEAO Economisch-Juridisch met als specialisatie bank- en verzekeringsleer ben ik bijna twintig jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening in zowel een binnen- als een buitendienstfunctie. Onder andere als hypotheekadviseur heb ik veel te maken gehad met de woningmarkt en het is voor mij een mooie uitdaging om nu vanuit een andere invalshoek met de woningmarkt bezig te zijn. Vooral de dynamiek van het werk spreekt mij aan en het is mijn uitdaging om de mensen naar volle tevredenheid te kunnen helpen. Het aankopen van een nieuwe woning is een belangrijke gebeurtenis waarbij het mooi is dat je de klanten kunt begeleiden.

Lees verder

Anja Wiegersma

Jolanda Tempel

Ik ben Jolanda Tempel (1983) en woon samen met mijn man en twee kinderen in Grootegast. Sinds 2006 ben ik werkzaam bij Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.

Na het behalen van een MBO opleiding voor het bank en verzekeringswezen en een HBO opleiding makelaardij, ben ik in eerste instantie als stagiair begonnen en zit nu op de maandag, donderdag en vrijdag op de binnendienst van ons kantoor te Surhuisterveen. Hier ben ik het eerste aanspreekpunt voor u als klant. Ik vind het een uitdaging om samen met u op zoek te gaan naar de juiste presentatie om de verkoop van de woning zo soepel en spoedig mogelijk te laten verlopen. Bij de zoektocht naar uw droomwoning sta ik u samen met mijn collega’s graag bij in het traject van zoeken tot het aankopen van de woning voor een zo scherp mogelijke prijs.

Lees verder

Jolanda Tempel

Blijft u graag op de hoogte?

Ontvang onze nieuwsbrief

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal