Anja Wiegersma

AnjaSinds 1 april 2016 ben ik  werkzaam bij Van der Velde & Hoen makelaardij als commercieel binnendienstmedewerker. Tevens ben ik het eerste aanspreekpunt voor zowel de binnendienstmedewerkers als de makelaars.

Na mijn opleiding aan de HEAO Economisch-Juridisch met als specialisatie bank- en verzekeringsleer ben ik bijna twintig jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening in zowel een binnen- als een buitendienstfunctie. Onder andere als hypotheekadviseur heb ik veel te maken gehad met de woningmarkt en het is voor mij een mooie uitdaging om nu vanuit een andere invalshoek met de woningmarkt bezig te zijn. Vooral de dynamiek van het werk spreekt mij aan en het is mijn uitdaging om de mensen naar volle tevredenheid te kunnen helpen. Het aankopen van een nieuwe woning is een belangrijke gebeurtenis waarbij het mooi is dat je de klanten kunt begeleiden.

In mijn vrije tijd  ben ik vrijwilliger van het dorpshuis bij ons in het dorp als algemeen bestuurslid en penningmeester. Ik houd mij bezig met maandelijkse facturering, debiteuren- en crediteurenbeheer, administratieve werkzaamheden en aanvragen subsidies. Ook hebben we recent het interieur van het dorpshuis veranderd. Dit was een mooi project om mee bezig te zijn. Interieur en alles wat er mee samenhangt is een grote liefhebberij van mij.

Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Ik lees graag, loop graag wandeltochten en ben begeleider van het voetbalteam van één van mijn voetballende dochters. Daarnaast vinden we het fijn om tijdens onze vakanties mooie steden en dorpjes te verkennen. Vooral Italië is een favoriet vakantieland.   

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal