Chris Jan Pera

Chris JanIk ben Chris Jan Pera, kandidaat-makelaar bij Van der Velde & Hoen makelaardij. Mijn eerste kennismaking met de makelaardij en Van der Velde & Hoen was in 2007, toen ik vanuit mijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen aan mijn oriënterende stage begon. En dat smaakte naar meer. Na de drie maanden durende stage ben ik aangebleven en heb ik als bijbaan naast mijn studie veel ervaring opgedaan op kantoor.

Toen mijn tweede stageperiode ingevuld moest worden, heb ik mijn stageplek verdeeld tussen Van der Velde & Hoen en Wold & Waard, de regionale woningbouwcorporatie. Bij Wold & Waard onderzocht ik de verhuisbereidheid onder alle huurders, om zo inzicht te krijgen wat huurders beweegt en te kunnen anticiperen op toekomstige verhuisbewegingen. Tijdens mijn stage draaide ik mee als medewerker van de afdeling Woondiensten; verantwoordelijk voor de toewijzing van de huurwoningen en intakegesprekken met nieuwe huurders. Na mijn afstuderen in 2010 ben ik begonnen als kandidaat-makelaar, waarbij ik in de afgelopen jaren veel ervaring heb opgedaan in het aan- en verkopen van woningen. 

Ik woon momenteel in Grijpskerk, maar ik ben opgegroeid in Lutjegast, een klein dorp middenin ons huidige werkgebied. Het feit dat ik nu werkzaam ben in de regio waarin ik ben opgegroeid ervaar ik nog dagelijks als voordeel. Het kennen van de mensen, de omgeving en lokale woningmarkt is voor makelaars van groot belang en zorgt ervoor dat ik en mijn collega’s woningkopers optimaal kunnen informeren. 

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan en op mijn boot en motor. Vanaf het voorjaar verdeel ik mijn vrije tijd tussen omzwervingen op het water en het ontdekken van mooie wegen in binnen- en buitenland.

......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Stuur e-mail

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal