Edward Kuperus

Ik ben in 1971 geboren in Leek, ben getrouwd met Harmke en heb 2 dochters: Kirsten en Noa. Na de basisschool heb ik Atheneum gedaan. In mijn tienerjaren was een oom van mij makelaar in de stad Groningen en als hij langs kwam hing ik aan zijn lippen. ‘Dat wil ik later ook’ heb ik toen vaak gedacht. De keuze om HEAO met afstudeerrichting makelaardij te gaan volgen was daarom niet moeilijk. De stage heb ik in 1995 bij Van der Velde & Hoen gevolgd en na afloop van de stage bood Wander Hoen mij een baan aan. Sindsdien ben ik dus werkzaam in de makelaardij. Eerst in loondienst en sinds 1998 als medevennoot.

Binnen Van der Velde & Hoen houd ik mij voornamelijk bezig met bedrijfstaxaties in Friesland, Groningen en op Ameland. De Waddendiamant is al vanaf het eerste uur een bijzonder specialisme van ons bedrijf. Een erg fascinerende markt die heel erg verschilt van de markt aan ‘de vaste wal’ zoals de eilanders dat noemen. Iemand zei ooit eens tegen mij: ‘dan heb je al zo’n afwisselende baan als makelaar en dan mag je ook nog naar Ameland’. Bevoorrecht dus.

In de spaarzame vrije uurtjes probeer ik de tijd te verdelen tussen mijn gezin en mijn passie: wielrennen. Jaarlijks tikt de teller meestal de 10.000 km aan. ’s Zomers op de weg en ’s winters veel in het veld. Ik ben lid en oud-voorzitter van WV De Kannibaal in Peize. Een wedstrijdvereniging die in 1990 is opgericht door een stel fanatiekelingen die nieuwe leden in die tijd op de proef stelden met een rondje rond het Lauwersmeer. Daar heb ik geleerd wat afzien is… 
Sinds een aantal jaren ben ik lid van het dagelijks bestuur van de Stichting Wielermeerdaagse Noordenveld Westerkwartier. 

Ik heb veel leuke evenementen meegemaakt zoals onder andere Luik-Bastenaken-Luik, Ronde van Vlaanderen, Amstel Gold Race, Super Sunday op Texel, Centrumcross Surhuisterveen en met als absolute hoogtepunt de Tour for Life in 2013 waarin we met een mooie ploeg gelijkgestemden in 8 dagen van Italië naar Nederland zijn gefietst. De totale afstand bedroeg meer dan 1.200 km!

..... Edward Kuperus

Meer weten?

Vraag het aan ..... Edward Kuperus

Registermakelaar, taxateur wonen en bedrijfsmatig vastgoed en WOZ-taxateur

Stuur e-mail

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal