Mirjam Laanstra

MirjamMijn naam is Mirjam Laanstra, samen met mijn twee dochters en onze huisdieren woon ik aan de Friese kant van ons werkgebied en wel in Harkema.

De fascinatie voor woningen en wonen had ik al van jongs af aan. Al wandelend door de stad keek ik vaak niet naar de winkels om mij heen, maar juist naar boven. De prachtige gevels die je boven de winkels zag waren vaak kunstwerkjes op zich. Probeer maar eens als u weer in de stad bent zou ik zeggen.

Al tijdens mijn detailhandel opleiding begon ik met mijn bijbaantje bij een woonwinkel in Drachten. Na het afronden van mijn opleiding kon ik daar meteen fulltime aan de slag . Na een aantal jaar ben ik van verkoop overgestapt naar de inkoopafdeling in Leeuwarden en vandaaruit naar de service afdeling van het bedrijf. Opgeteld ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest binnen dit bedrijf en heb ik alle facetten doorlopen. 

Na de geboorte van mijn dochters  zocht ik een nieuwe uitdaging en deze vond ik uiteindelijk bij Van der Velde & Hoen makelaardij. Het mooie aan het werk binnen de makelaardij is dat er geen dag hetzelfde is. Je hebt natuurlijk te maken met allemaal verschillende mensen, maar ook met allemaal woningen die ook elk hun eigen verhaal vertellen. Hoe mooi is het om een oude woning in de verkoop te krijgen die nog allemaal authentieke details heeft, of de verkoop van de zo ogenschijnlijk simpele tussenwoning waar voor een jong stel hun droom uit komt om hun eigen gezin te stichten.

Wat het werk nog leuker maakt is dat je constant bezig moet zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de markt en je altijd bezig bent om voor je verkopers de kans op een succesvolle verkoop te bevorderen. 

In mijn vrije tijd ben ik nog steeds bezig met “wonen”. Klussen in en om het huis is iets waar ik mij helemaal in uit kan leven.

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal