Ronnie van der Veen

RonnieSamen met Edward Kuperus ben ik eigenaar van Van der Velde & Hoen makelaardij. 

Sinds 2005 woon ik met mijn gezin in Opende. We hebben destijds een nieuwe woning gebouwd en wonen daar nog steeds met heel veel plezier.

Nadat ik de opleiding HEAO-commerciele economie had afgerond, ben ik in 1995 de makelaardij ingerold. Dit was geen verkeerde keuze. Inmiddels ben ik al 25 jaar verbonden aan ons kantoor, eerst als werknemer en sinds 1998 als mede-eigenaar. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het in verkoop nemen, het taxeren en verkopen van woningen en bedrijfspanden. 

Als makelaar fungeer je vaak als klankbord voor mensen. De klant helpen bij het maken van de juiste keuzes, is een rol die prima bij mij past. Ik haal daar zelf ook veel voldoening uit.

Een erg leuk onderdeel van mijn vak is de marketing van woningen. Keuzes maken hoe je een woning aanbiedt, wat de beste doelgroep is en welke vraagprijs bij een woning past, zijn erg belangrijk voor een geslaagde verkoop. Vanuit mijn achtergrond probeer ik mijn klanten daarin optimaal te adviseren.

Presentatie is een belangrijk onderdeel van mijn vak. In de afgelopen 20 jaar is veel veranderd. Maakten we vroeger 1 foto van de voorzijde, tegenwoordig kun je thuis vanuit de luie stoel al virtueel door een woning lopen zonder je een bezichtigingsafspraak hoeft te maken. Dit biedt voor makelaars volop kansen.

Naast makelaardij heb ik een passie voor wielrennen en taekwondo. Als bestuurslid van het Wielercomité van Surhuisterveen was ik 14 jaar lang betrokken bij de organisatie van vele evenementen. Van de Profronde, tot het NK Veldrijden en de Elfwegenfietstocht over de Waldwei.

Dergelijke evenementen trekken jaarlijks tienduizenden mensen naar Surhuisterveen. Het dorp wordt daardoor landelijk op de kaart gezet. Dat maakt me toch altijd weer trots. De jaarlijkse Kidsday is altijd weer een hoogtepunt.

Sinds een aantal jaren ben ik zelf ook weer op de racefiets actief. Elke week probeer ik minimaal 1 keer mijn fiets te pakken. Hoewel ik al mijn hele leven in de regio Surhuisterveen woon, ontdekken we nog elke keer nieuwe paden. De provincies Friesland en Groningen zijn prachtig!

Mijn oude liefde Taekwondo heb ik een paar jaar geleden weer opgepakt, een sport waarin je nooit raakt uitgeleerd en waarin je je kan blijven verbeteren en ontwikkelen.

 

..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Stuur e-mail

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal