Ontdek onze partners

Huis kopen en hypotheekadvies in één

Met de komst van BTER Financieel kunnen klanten die een huis kopen via Van der Velde & Hoen nu dus onder een dak ook meteen hun hypotheek regelen. Op deze manier zijn we in staat om elkaar te versterken en onze klanten in de omgeving van Surhuisterveen te voorzien van een compleet advies.

Maak kennis met BTER Financieel

BTER Financieel Surhuisterveen

Een beter energielabel verkoopt sneller

Nu de prijzen voor energie explosief zijn gestegen, zullen mensen die op zoek zijn naar een huis, nog meer kijken naar het energielabel van een woning. Het energielabel toont namelijk aan hoe energiezuinig een huis is. Daarnaast is het bij de verkoop van een woning verplicht een energielabel te tonen in advertenties op bijvoorbeeld Funda, maar ook in kranten en op posters. Om uw huis sneller te verkopen is het belangrijk om aandacht te schenken aan het energielabel en kunt u overwegen om uw huis extra te verduurzamen voordat u het in de verkoop zet.

Lees hier alles over het energielabel

Energietalent

Optimale woningpresentatie

Natuurlijk kunt u het hele jaar door foto's en video's laten maken van uw huis, maar het voorjaar en de zomer zijn toch wel de tijden dat uw huis extra goed tot z'n recht komt. Bij Van der Velde & Hoen maken we voor het in beeld brengen van woningen gebruik van de diensten van Object & Co. Een landelijke organisatie die gespecialiseerd is in het fotograferen en filmen van huizen en bedrijfspanden die in de verkoop komen. Hoewel het een landelijke organisatie is, is Han Nieboer al jaren onze vaste fotograaf.

Ontdek alles over de optimale woningpresentatie

De optimale woningpresentatie
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal