Onze samenwerking met BTER Financieel

Huis (ver)kopen en hypotheekadvies onder één dak

Sinds 1 juli is BTER Financieel gevestigd in het kantoor van Van der Velde & Hoen in Surhuisterveen. Daarmee kunnen huizenkopers ook meteen hun hypotheek regelen onder een dak. BTER Financieel wordt in Surhuisterveen vertegenwoordigd door erkend hypotheekadviseur Arnold Olthof die vertelt wat mensen kunnen verwachten van de financiële dienstverlener.

“BTER Financieel is in 2016 opgericht”, vertelt de 46-jarige Arnold Olthof. “We zijn snel gegroeid en inmiddels hebben we vestigingen in heel Noord Nederland en daar is Surhuisterveen dus sinds 1 juli bij gekomen. Wij zijn een financiële dienstverlener die met ruim veertig hypotheekverstrekkers in Nederland contracten heeft. Daarbij worden onze hypotheekaanvragen vaak ook nog eens met voorrang opgepakt. Regelmatig kunnen we dan ook al binnen twee dagen een hypotheekofferte regelen.”

onze makelaars

Meer weten?

Vraag het aan onze makelaars

Stuur e-mail

Ruime ervaring in hypotheekadvies

Olthof heeft net als de meeste van zijn collega’s al jarenlange ervaring als hypotheekadviseur. “Ik heb dertien jaar als hypotheekadviseur bij de Frieslandbank gewerkt. Toen de Frieslandbank in 2014 werd overgenomen door de Rabobank, ben ik daar in dienst gekomen in dezelfde functie. Vanaf die tijd heb ik eerst in Drachten gewerkt en vervolgens ben ik overgestapt naar de vestiging van de Rabobank in Leek.” Toch is het werkgebied Surhuisterveen voor hem niet helemaal onbekend. Zowel bij de Friesland Bank als bij de Rabobank is hij een periode werkzaam geweest op het lokale kantoor in Surhuisterveen.

Hypotheekadviseur Arnold Olthof van BTER Financieel Surhuisterveen

Persoonlijk gesprek

De in Drachten woonachtige hypotheekadviseur maakte in 2022 de overstap naar BTER Financieel omdat hij bij de Rabobank niet meer helemaal op de manier kon werken zoals hij dat graag doet. “Door Corona is de wijze waarop de Rabobank hypotheekadvies geeft veranderd. Het gaat veel meer via het beeldscherm en dat spreekt me toch minder aan. Het liefst ga ik persoonlijk in gesprek met klanten en geef ze advies aan de keukentafel. Ook gaan we bij BTER Financieel een stap verder in onze service. Zo kunnen klanten ook buiten kantoortijd contact met ons opnemen via de telefoon, WhatsApp of via de mail. Op die manier willen we dicht bij de klanten staan.”

Persoonlijk hypotheekadvies

Vertrouwen

“Het kopen van een huis is voor heel veel mensen de grootste aankoop van hun leven. Het belangrijkste voor ons is dat de klant er daarom op kan vertrouwen dat hij bij ons onafhankelijk en goed advies krijgt over hun hypotheek. Dat proberen we bij BTER Financieel te doen door direct contact met de hypotheekadviseur die ook nog eens lokaal betrokken is. Vandaar dat we ook blij zijn dat we nu in Surhuisterveen een vestiging hebben. Daarbij hebben we dus korte lijntjes met de geldverstrekkers en kunnen we snel schakelen. We doen dat voor de klant tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding.”

BTER Financieel lokaal in Surhuisterveen

Eigen hypotheekadviseur

Met de komst van BTER Financieel kunnen klanten die een huis (ver)kopen via Van der Velde & Hoen nu dus onder een dak ook meteen hun hypotheek regelen. Op deze manier zijn we in staat om elkaar te versterken en onze klanten in de omgeving van Surhuisterveen te voorzien van een compleet advies.

Huis kopen en hypotheekadvies bij Van der Velde & Hoen
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal