Object & Co: Optimale woningpresentatie


Natuurlijk, u kunt het hele jaar foto’s en video’s laten maken van uw huis als u het te koop wilt zetten, maar het voorjaar en de zomer zijn wel de tijden bij uitstek om je huis van buiten op de gevoelige plaat vast te leggen. Met het uitspruitende groen, bloemen die in volle bloei staan en een mooi zomerzonnetje komt uw huis extra goed tot z’n recht. En dat kan ook als u het nog niet direct gaat verkopen.

Bij Van der Velde & Hoen maken we voor het in beeld brengen van woningen gebruik van de diensten van Object & Co. Een landelijke organisatie die gespecialiseerd is in het fotograferen en filmen van huizen en bedrijfspanden die in de verkoop komen. Hoewel het een landelijke organisatie is, is Han Nieboer al jaren onze vaste fotograaf. 

onze makelaars

Meer weten?

Vraag het aan onze makelaars

Stuur e-mail

Op afstand bezichtigen

Han heeft zich sinds 2012 helemaal toegelegd op het fotograferen van huizen en bedrijfspanden. En daarin is tegenwoordig van alles mogelijk, vertelt hij. “Foto’s en video’s met drones, 360-graden foto’s, 3D-fotografie, video’s van het interieur, het kan allemaal. Verder bieden we met gebruik van Matterport de mogelijkheid om virtueel door het pand heen te wandelen. Dat kan zelfs met een 3D-bril. Op die manier kunnen potentiële kopers op afstand je huis bezichtigen. Ook voor geïnteresseerden uit andere delen van het land is dat soms een interessante optie.”

Drone fotografie

Foto’s uit beeld

Als Han contact legt met de verkopers, stuurt hij ze altijd een folder met uitgebreide tips om hun huis klaar te maken voor het maken van goede foto’s en video’s. “Iedereen is er inmiddels wel van overtuigd dat foto’s en video’s tegenwoordig ontzettend belangrijk zijn voor de verkoop. Omdat bijna alle kopers zich eerst op internet oriënteren voordat ze eventueel een huis willen bezichtigen. Daarom is het zo belangrijk om je huis op orde te brengen voordat de beelden gemaakt worden. Daarvoor hebben we talloze tips. In het algemeen is het belangrijk dat je je huis minder persoonlijk maakt. Dat betekent dat je foto’s en andere persoonlijke dingen weghaalt.”

Artist impression

Om kopers nog een beter beeld te geven van de mogelijkheden van een huis, heeft Han ook de mogelijkheid om van kamers of de tuin een artist impression te maken. “Veel kopers kunnen niet ‘door een huis heenkijken’, zoals wij dat noemen en zien niet de mogelijkheden die sommige ruimtes of een tuin heeft. Daarvoor leveren we vaak in samenspraak met Van der Velde & Hoen beelden waarin we de potentiële koper een idee geven hoe ze een kamer of tuin kunnen inrichten. En ook op die manier bieden we alle ondersteuning voor een verkoper om zijn huis zo goed mogelijk te presenteren.”

Artist impressions van Object & Co

Korte lijntjes

Over de samenwerking met Van der Velde & Hoen is Han heel uitgesproken. “We hebben een goede klik met elkaar. Met de makelaars van Van der Velde & Hoen is er vaak één-op-één contact wat zorgt voor heel korte lijntjes. Dat is heel prettig. Ook schatten ze vaak heel goed in welke potentiële kopers in een bepaald type woning is geïnteresseerd. En dat is dan weer goed om te weten bij het maken van de foto’s. Zo werken we goede samenspraak met elkaar samen om voor de verkoper het beste resultaat te bereiken.”

Team van der Velde en Hoen
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
79 Google-reviews: 4,7/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal