Een huis kopen

Een woning kopen kunt u toch zelf?

Absoluut. Anders dan wat veel andere makelaars beweren bent u zelf prima in staat om uw volgende woning aan te kopen. Toch kiezen steeds meer mensen ervoor om ons in te schakelen bij de aankoop van hun volgende woning. Deze keuze wordt niet alleen ingegeven door onzekerheid, maar ook door de wens om ontzorgd te worden. Kiest u voor ons als aankoopmakelaar, dan weet u zich verzekerd van een betrouwbare partner die samen met u meekijkt en ervoor zorgt dat ú de beste deal krijgt. En wij? Wij verdienen ons zelf terug.

Wat doen wij als aankoopmakelaar?

Eigenlijk precies hetzelfde als in onze rol als verkopend makelaar; u ontzorgen. Alleen helpen wij u nu bij het kopen van een woning. Wij merken dat kopers vaak alleen de leuke punten van een woning zien. Begrijpelijk, maar een woning objectief bekijken kan vervelende situaties én geld besparen. Dat is onze rol; wij houden u met beide benen op de grond en scheiden hoofd- van bijzaken. Wij gaan met u mee de woning bezichtigen, controleren of de vraagprijs correct is vastgesteld, geven advies over de waarde van de woning, voeren namens u de onderhandeling en begeleiden het juridische traject tot aan de overdracht bij de notaris. En zelfs daarna kunt u bij ons terecht. Wordt u na de overdracht onverwacht geconfronteerd met verbogen gebreken? Ook dan zijn wij er voor u.

Wat levert het op?

Een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf terug, dus eigenlijk hoeven we het niet eens over de kosten te hebben. Dat onze tarieven erg concurrerend zijn kunnen we op voorhand wel vermelden. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens contact op. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Aankoopervaring: Van Muiden naar Nietap

Met de hulp van makelaar Van der Velde & Hoen wisten Lisette Bultema en Timon Smid in 2021 een woonboerderij te kopen in Nietap. “Zonder hen was het een stuk lastiger geweest”, vertelt Lisette. Twee jaar later is het huis volledig verbouwd en hebben ze onlangs een bed en breakfast geopend in een van de bijgebouwen op hun erf. 

Lees alls over onze samenwerking in de aankoopervaring.

Ontdek het verhaal van Lisette en Timon

Aankoopervaring Van der Velde & Hoen makelaardij

Hulp nodig?

Voorkom dat u te veel betaalt en schakel ons in als aankoopmakelaar.

Neem contact op

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal