Taxatie van uw bedrijf

Bedrijfstaxaties

Geldverstrekkers eisen tegenwoordig dat voor bedrijfsmatige taxaties het rapport is opgesteld door een NRVT-gecertificeerde taxateur. Onze taxateurs Edward Kuperus en Ronnie van der Veen zijn beide ingeschreven bij het NRVT in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Omdat we daarnaast zijn aangesloten bij het Taxatie Management Instituut  voldoen onze taxaties aan de hoogste kwaliteitsstandaard en de meest actuele eisen.

Onze rapporten voldoen bovendien aan de eisen  van SBR. SBR staat voor “Standard Business Reporting” ofwel in het Nederlands “Standaard Bedrijfsrapportages”. Met SBR worden financiële gegevens van ondernemers en ondernemingen digitaal en gestandaardiseerd aangeleverd bij de bank. Doel van SBR is de aanlevering van rapportages te vereenvoudigen en daarmee het proces te versnellen.

Aan SBR doen onder meer mee het ministerie van Economische Zaken, het ministerie van Binnenlandse Zaken, het ministerie van Veiligheid en Justitie, de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel en het Centraal Bureau voor Statistiek. Initiatiefnemers van SBR Banken zijn ABN AMRO, ING en Rabobank.

Het taxeren van bijzondere objecten is voor ons geen enkel probleem. In de afgelopen jaren zijn onder andere een vliegveld, diverse hotels, campings, restaurants en tankstations door ons getaxeerd. 

Heeft u een professioneel taxatierapport nodig? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal