Op zoek naar een huurwoning in Buitenpost?

De Herbrandalocatie in Buitenpost


Het wooncomplex Herbranda is gesitueerd op een ruim perceel van circa 1.8 hectare in de Friese plaats Buitenpost. Het complex bestaat uit 24 eengezinswoningen en een (voormalig) dienstencentrum. Met enige regelmaat bieden wij hier huurwoningen aan.

De woning(en) van de Herbrandalocatie


Herbranda bestaat uit 24 één- en tweekamerwoningen. Het wooncomplex ligt in een ruim opgezette tuin met wandelpaden, grote vijvers en zitbanken. De gebruiksoppervlakte van de woningen varieert van 39 m² tot 45 m² met een gemiddelde gebruiksoppervlakte van circa 44 m². De woningen hebben een open keuken en zijn voorzien van een terras. De woningen worden verwarmd middels een individuele combi CV-ketel. Alle woningen zijn voorzien van een energielabel.

Per direct beschikbaar


Herbranda 14:

Indeling: entree/hal met toilet en meterkast, woonkamer met open keuken en toegang tot de slaapkamer en het terras, berging met cv-ketel en wasmachine aansluiting, slaapkamer met toegang tot badkamer met douche en wastafel.

Huurprijs: € 485,- excl. servicekosten à € 95,- per maand.

Herbranda 7A
Indeling: entree/hal, woon-/slaapkamer met open keuken en toegang naar terras, douche met toilet.

Huurprijs € 325 ,- excl. servicekosten à € 65,- per maand.

Locatie


Het woningcomplex Herbranda ligt steenworpafstand van het centrum van Buitenpost en het treinstation. Alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich hierdoor op loopafstand. In het winkelgebied bevinden zich onder andere meerdere supermarkten, een drogisterij en diverse horecagelegenheden.

Een woning huren?

Wilt u een woning huren of op de hoogte gehouden worden van toekomstig aanbod aan de Herbrandalocatie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Neem contact op

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
79 Google-reviews: 4,7/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal