Uw huis verkopen

Wat doen we?

Ontzorgen; dat staat centraal in onze dienstverlening. Kiest u voor ons als uw makelaar, dan weet u zich verzekerd van meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij. Wij kiezen er in onze dienstverlening voor om u te ondersteunen vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot na de notariële overdracht van uw woning. Vanuit ons kantoor in Surhuisterveen bedienen wij met een team van goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers de markt in Oost-Friesland, West-Groningen en Ameland. En wilt u gebruik maken van onze verhuisservice? Ook dat kan. Zonder kosten.

Hoe werkt het?

Allereerst leren we u graag kennen. Meer dan 25 jaar ervaring in de makelaardij is leuk en aardig, maar het stelt natuurlijk niets voor als u geen ‘klik’ heeft met uw makelaar. Het verkopen van uw woning is een ingrijpende ervaring, waarbij er in veel gevallen intensief contact is en u enkele belangrijke keuzes moet maken. Dat doet u natuurlijk het liefst samen met een makelaar die u kent en vertrouwt. De kennismaking vindt plaats bij u aan de keukentafel of in de woonkamer. Voor u het moment om ons het hemd van het lijf te vragen, waarbij wij meteen van de gelegenheid gebruik maken uw woning goed te inspecteren en met u een realistisch verkoopplan door te nemen. Wij adviseren u over de vraagprijs en geven aan wat de marktwaarde van uw woning is. Gratis en vrijblijvend.

Tevreden?

Dan starten wij met de verkoop. Wij werken samen met enkel professionals op het gebied van woningpresentatie.  Fotografen, tekstschrijvers, inmeters voor het maken van accurate plattegronden zijn slechts enkele van de registers die wij opentrekken om de presentatie van uw woning optimaal te verzorgen. Innovatie staat hier bij ons voorop. Wij zijn continu bezig om ervoor te zorgen dat u als onze opdrachtgever toegang heeft tot het beste dat er momenteel in de makelaardij voorhanden is. Hierbij schuwen we de nieuwste technieken niet; Virtual Reality middels Matterport is een standaard onderdeel van ons pakket. Uiteraard krijgen Funda, Facebook, Instagram en Twitter ook een belangrijke rol. Via onze eigen Social Media Tool is dit een fluitje van een cent. En het belangrijkste; wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Enthousiast geworden van ons verhaal?

Leuk om te horen! Klik hieronder om contact op te nemen en een afspraak te plannen. Bij ons geen lange wachttijden; in veel gevallen kan het nog dezelfde week.
O ja, wij werken ook op zaterdag. 

Onze verkoopervaringen

Lezen hoe eerdere samenwerkingen zijn geweest? In onze verkoopervaringen leest u diverse verhalen van eerdere verkopen die wij hebben mogen doen. Ontdek hoe deze zijn verlopen, hoe de verkopende partij dit heeft ervaren en waarom zij voor Van der Velde & Hoen hebben gekozen.

Ontdek onze verkoopervaringen

Petra en Geert wonen exact een kwart eeuw in hun woning

Uw woning verkopen?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Gewoon bij u aan de keukentafel.

Neem contact op

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
79 Google-reviews: 4,7/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal