Uw verkoopmakelaar in Friesland en Groningen

Een verkoop zonder zorgen

Kiest u voor Van der Velde & Hoen als uw verkoopmakelaar, dan bent u verzekerd van meer dan 30 jaar ervaring en een team van opgeleide en gecertificeerde medewerkers die de woningmarkt in Oost-Friesland, West-Groningen en Ameland door en door kent. Wij kiezen er in onze dienstverlening voor om u te ondersteunen; vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot na de notariële overdracht van uw woning.

Maak een afspraak

Van der Velde & Hoen: Uw verkoopmakelaar in Friesland en Groningen

Kennismaken & Verkoopadvies

Meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij is leuk en aardig, maar het stelt natuurlijk niets voor als u geen ‘klik’ heeft met uw verkoopmakelaar. Het verkopen van uw woning is een ingrijpende ervaring, waarbij intensief contact vaak noodzakelijk is en u enkele belangrijke keuzes moet maken. Dat doet u natuurlijk het liefst samen met een makelaar die u kent en vertrouwt. Daarom maken we graag kennis met u, gewoon bij u aan de keukentafel of in de woonkamer. Dit is voor u het moment om ons het hemd van het lijf te vragen. Natuurlijk pakken wij ook onze kans om uw woning goed te inspecteren en een realistisch verkoopplan met u door te nemen. Wij adviseren u over de vraagprijs en geven direct aan wat de marktwaarde van uw woning is. Gratis en vrijblijvend.

Verkoopgesprek met Van der Velde & Hoen

Optimale woningpresentatie

Wij zorgen ervoor dat uw woning er tip-top uitziet voor verkoop. Wij werken samen met professionals op het gebied van woningpresentatie: fotografen, tekstschrijvers en inmeters zijn slechts enkele van de registers die wij opentrekken om de presentatie van uw woning optimaal te verzorgen. Innovatie staat hier bij ons voorop. Wij zijn continu bezig om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot het beste dat er momenteel in de makelaardij voorhanden is. Virtual Reality middels Matterport is bijvoorbeeld al een standaard onderdeel van ons pakket. Uiteraard hebben Funda, Facebook, Instagram en Twitter ook een belangrijke rol. Via onze eigen Social Media Tool is dit een fluitje van een cent. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Optimale woningpresentatie voor de verkoop

Verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in één

Als u uw woning verkoopt, is de kans groot dat u op zoek bent naar een nieuwe woning. In deze ietwat gekke woningmarkt, kan een aankoopmakelaar dan ook zeker handig zijn. Nog handiger is dat u dan helemaal niet bij een andere makelaardij hoeft aan te kloppen, ook hiervoor kunt u gewoon bij ons terecht! Als aankoopmakelaar doen wij exact hetzelfde als bij het verkopen van uw woning: u zoveel mogelijk ontzorgen. Wij gaan met u mee de woning bezichtigen, controleren of de vraagprijs correct is vastgesteld, geven advies over de waarde, onderhandelen over namens u en begeleiden het juridische traject tot aan de overdracht bij de notaris.

Verkoopmakelaar en aankoopmakelaar Van der Velde & Hoen

Ontdek eerdere verkoopervaringen

Ontdek waarom onze opdrachtgevers ons als verkoopmakelaar gemiddeld met een 9,1 beoordelen in onze verkoopervaringen. Ontdek hoe deze zijn verlopen, hoe de verkopende partij dit heeft ervaren en waarom zij voor Van der Velde & Hoen hebben gekozen. Lees bijvoorbeeld over hoe wij samen met Jilles Bijlstra zijn woning binnen twee weken verkochten en nog meer.

Alle verkoopervaringen bekijken

Verkoopervaringen Van der Velde & Hoen

Uw woning verkopen?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Gewoon gezellig bij u aan de keukentafel.

Afspraak maken

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal