Aankoop van een bedrijfspand

Een bedrijfspand kopen kunt u toch zelf?

Absoluut. Veel ondernemers weten exact wat zij willen en welk pand het best bij hun (uitbreidings)plannen past. En toch worden wij vaak gevraagd eens mee te denken met ondernemers, gewoon 'even sparren'. Biedt de nieuwe locatie voldoende mogelijkheden voor de toekomst, wat zijn de verwachte ontwikkelingen van de rest van de winkelstraat of industrieterrein, is de gemeente wat van plan op mijn nieuwe locatie? Zaken die u veel tijd kosten om uit te zoeken, maar voor ons in veel gevallen parate kennis is. Maakt u gebruik van ons als aankopend makelaar, dan doen wij waar wij goed in zijn en houdt u meer tijd om te doen waar u goed in bent; ondernemen.

Wat doen wij als aankoopmakelaar?

Eigenlijk precies hetzelfde als in onze rol als aankopend makelaar voor woningen; u ontzorgen. Wij schreven het hierboven al; ons inschakelen zorgt ervoor dat u meer tijd overhoudt voor ondernemen. Wij weten wat u zoekt en denken met u mee. Wij denken anders, soms tegendraads, maar altijd in uw belang. Hebben wij een pand gevonden dat bij uw wensen past, dan gaan wij met u mee, adviseren over prijsstelling, voeren namens u de onderhandeling en regelen voor u de afhandeling tot en met de notaris. En zelfs daarna kunt u bij ons terecht. Wordt u na de overdracht onverwacht geconfronteerd met (verbogen) gebreken? Ook dan staan wij voor u klaar. Ontzorgen van (Z)oeken tot (A)ankoop noemen we dat. 

Wat levert het op?

Een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf terug, dus eigenlijk hoeven we het niet eens over de kosten te hebben. Dat onze tarieven erg concurrerend zijn kunnen we op voorhand wel vermelden. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens contact op. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal