Verkoop van uw bedrijfspand

Wat doen we?

Meedenken, adviseren en waar nodig tegengas geven. Lokale ondernemers weten ons al meer dan 30 jaar te vinden als zij op zoek zijn naar bedrijfsruimte of bedrijfsruimte willen verkopen. Onze makelaars zijn sinds jaar en dag actief betrokken bij diverse (ondernemers)verenigingen en weten daarom uit eerste hand wat er speelt in de diverse dorpen binnen ons werkgebied. Sparren over de mogelijkheden en wat wel en niet werkt op een bepaalde locatie is daarmee tweede natuur geworden.

Hoe werkt het?

Allereerst leren we u graag kennen. 25 jaar ervaring in de makelaardij is leuk en aardig, maar het stelt natuurlijk niets voor als u geen ‘klik’ heeft met uw makelaar. Bij het verkopen van uw bedrijfspand moeten de zaken goed geregeld worden. Het goed regelen doet u natuurlijk het liefst samen met een makelaar die u kent, vertrouwt en adviseert met uw belang in het achterhoofd. Een eerste kennismaking om de mogelijkheden te bespreken is natuurlijk kosteloos en vrijblijvend.

Tevreden?

Dan starten wij met de verkoop. Wij werken samen met enkel professionals op het gebied van presentatie.  Fotografen, tekstschrijvers, inmeters voor het maken van accurate plattegronden zijn slechts enkele van de registers die wij opentrekken om de presentatie van uw bedrijfspand optimaal te verzorgen. Innovatie staat hier bij ons voorop. Wij zijn continu bezig om ervoor te zorgen dat u als onze opdrachtgever toegang heeft tot het beste dat er momenteel in de makelaardij voorhanden is. En het belangrijkste; wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Wat kost het?

Bij bedrijfsmakelaardij gaat het vaak om meer dan enkel het verkopen van een pand. Om onze werkzaamheden zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen, stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

We komen graag bij u langs!

Neem contact op

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal